Talvipolkutiedote 27.2.2023 / Winter trail report 27th February 2023

Lumensyvyys: 65cm

Huolletut reittiosuudet:

  • Saariselkä – Laanila – Viskitie
  • Laanilan Kievarin polku
  • Kaunispää
  • Laanila – Kiilopää

Talvipolut huolletaan keliolosuhteista riippuen noin joka toinen päivä. Reittihuoltoa voi seurata reaaliajassa Infokartta-palvelussa. Valitse vasemman sivupalkin valikosta “Talvipolut”. Tälle talvelle uusi Laanila – Kiilopää reitti ei ole Infokartassa, mutta se on viikolla 9 ilmestyneessä talvipolkukartassa.


Snow depth: 65cm

Prepared winter trails:

  • Saariselkä – Laanila – Viskitie
  • Laanilan Kievarin polku
  • Kaunispää
  • Laanila – Kiilopää

Winter trails are groomed usually every second day. You can follow the maintenance in real time here. Choose “Talvipolut / Winter trail” in the left side menu. Laanila – Kiilopää trail is not marked on the Infokartta service. However, the trail is marked on the new edition of Winter trails map which is published on week 9.