Saariselän FIS-hiihdot

Saariselän FIS-hiihdot vaikuttavat ensilumenladun käyttöön.

Saariselän FIS-hiihdot järjestetään 17.-18.11.2018. Huonosta lumitilanteesta johtuen kisojen lähtöalue on jouduttu siirtämään Saariselkä Ski & Sport Resortista Saariselän kylälle, ja kisaratoja on jouduttu muokkaamaan. Lähtöalue sijaitsee latujen lähtöpaikalla Santa’s Hotel Tunturin kupeessa.

Kisojen aikana kisoihin käytettävät ladut suljetaan muulta käytöltä. Lauantaina kisat vaikuttavat latujen käyttöön noin klo 9-15. Kisalatuna käytetään latuosuutta Tarvahaudalta (Vahtamantien pää) ladun pohjoispäähän FIS-kisaladulle.

Sunnuntaina kisat vaikuttavat latujen käyttöön noin klo 12-16. Kisalatuna käytetään latuosuutta noin kuutamoladun risteyksestä ladun pohjoispäähän FIS-kisaladulle.

Kisaladun ulkopuolista latuosuutta saa käyttää normaalisti. On suositeltavaa, että kisojen aikana ladulle kuljetaan esimerkiksi Viskitien suunnasta.